Intago

Webdesign & -ontwikkeling

een website die werkt

 

Een goede online aanwezigheid begint natuurlijk met een goede website. Een responsive website die werkt op computer, laptop, tablet en smartphone. Een website die overloopt van gebruiksgemak, waar de klant zijn weg in kan vinden. Een website die gericht is op conversie, op het overtuigen van onze klant om voor ons te kiezen. Zo’n website willen wij voor jou maken.

 

Voor KMO’s

Voor KMO’s hebben wij hiervoor een uitgebreide oplossing gemaakt via onze Digistreet oplossing. Deze website automatiseert je volledige online verhaal, vertrekkende vanuit een mooie website. Je koppelt jouw sociale media, en vanaf dan gaat het verspreiden van jouw nieuws volautomatisch. Digistreet is ook een slimme website, en zal je activeren om periodiek en gericht te gaan communiceren naar je klanten.

Ontdek Digistreet voor KMO’s

 

Voor (middel)grote ondernemingen

Vanuit onze expertise in verschillende Content Management Systemen kunnen wij jou bijstaan in de opzet van een website op maat. Wij mochten al verschillende trajecten begeleiden op platformen als Sitecore, Wordpress, Joomla, Adobe, Drupal e.a. Als geen ander weten wij wat er bij komt kijken om een uitgebreid ontwikkelingstraject op te zetten:

 

Wij kunnen jou ondersteunen op al deze vlakken, en kunnen schakelen met de juiste partners waar nodig om jouw digitaal verhaal tot een goed einde te brengen.