Intago

Storytelling

verspreid jouw verhaal via je blog

 

De tijd van het simpele verkoopspraatje is voorbij, als die er ooit geweest zou zijn… Jouw klant is vandaag op zoek naar een oplossing voor zijn of haar probleem. Ze zijn op zoek naar advies en informatie, en gaan daarvoor meer en meer online op zoek naar advies. En die trusted advisor kan jij worden, ook digitaal!

 

Om je online instroom te vergroten, kan je gaan werken rond storytelling. Niet zomaar je promoties versturen via een mailcampagne, maar starten vanuit je blog. Het verhaal waarmee je jouw klant kan overtuigen om voor jou te kiezen. We vertrekken hier vanuit de inhoud, vanuit de meerwaarde, het commerciële aspect volgt later.

 

Deze content verspreiden we dan naar verschillende digitale kanalen zoals e-mail campagnes, sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, … Op deze manier vergroten we je online aanwezigheid, en profileren we je als een digitale onderneming met inhoud.

 

Wij zijn storytellers. Wij staan te popelen om samen met jou een sterk inhoudelijk verhaal te brengen naar jouw potentiële klanten, en zo jouw digitale instroom te vergroten. Samen eens verhaaltjes vertellen? Wij brengen de inspiratie mee, jij zorgt voor de koffie!